3000 stabil magyarországi kkv egy helyen megrendelés itt >

2013 júniusában megjelenik Magyarország első, kis- és középvállalatokat felsorakoztató szakmai összeállítása.

Golden List 2014 Az évente megjelenő KKV Golden List a hazai kis-és középvállalatok auditált szakmai összeállítása. Üzleti múltja, tevékenysége, hitelképessége alapján ágazatokra bontva mutat be 3000 megbízható magyarországi kis- és középvállalatot, felvázolja az ágazatok piaci helyzetét, megismerteti a legsikeresebb cégek vezetőit, a vállalkozás történetét, kulisszatitkait, emellett gyakorlati cég- és üzletvezetési tanácsokat is ad.

Az összeállítás szempontjai
A gazdaság egészét 12 ágazatra és ezen belül - a TEÁOR számok szerint - több mint 100 kategóriára bontottuk. A kategóriákban – a nyilvános cégadatok, illetve a Bisnode Magyarország Kft. 2013. februári értékelése alapján – kialakult a 30-30 erős kockázatminősítési mutatóval (Bisnode Rating) rendelkező cégek csoportja. Az összeállítás lezárásának végleges időpontja 2013. május 31.

Szakmai háttér
A tartalmat neves szakújságírók, egyetemi professzorok, a gazdaság prominens képviselői, illetve a szakmai szervezetek vezetői állítják össze. A listák elkészítésében a KKV Szakmai Magazin szerkesztői és a Bisnode Magyarország Kft. munkatársai vettek részt, forrásként a Közigazgatási- és Igazságügyi Minisztérium, a Cégbíróság, illetve a Bisnode Magyarország Kft. adatai szolgáltak.

KKV Szakmai Magazin
A KKV magazin a kis- és középvállalkozások szakmai tanácsadó magazinja. Hiánypótló megjelenésével célja, hogy a kkv-k döntéshozói számára nyújtson átfogó, pénzre váltható tájékoztatást. A KKV Szakmai Magazin gyakorlati hasznosságú, makro- és mikro elemzéseket közöl. Közérthető és hasznos információkkal szolgál a pénzügy, az adózás, az IT, a HR, az ingatlan- és az autópiac területéről egyaránt.

Bisnode Magyarország Kft.
A Bisnode Magyarország Kft. a svéd Bisnode csoport tagja, mely Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója. A Bisnode csoport kockázatkezelési, marketing és üzleti információs megoldásaival Európa szerte több mint 200 000 vállalkozásnak segít a legjobb döntések meghozatalában, a kockázatok minimalizálásában és az értékesítés maximalizálásában.

Intermark Kft.
100 százalékban magyar tulajdonú, 1984 óta működő cég, 2012 óta a KKV Szakmai Magazin kiadója. Tagja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ), a Magyar Innovációs Szövetségnek (MISZ), a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetségnek (MATESZ). Stratégiai partnere a Széchenyi Kártya programot irányító KAVOSZ Zrt.-nek.

Terjesztés
A Golden List 2014 évkönyv bemutatásának időpontja: 2013. június 14. A közel 350 oldalas kiadvány eljut a hazai nagyvállalatokhoz, a legfontosabb szakmai fórumokhoz, kamarákhoz, valamint elérhető lesz kiemelt hírlapárusító helyeken, és a könyvesboltokban.