Álmodozni jó, de a legjobb dolog beteljesíteni régóta dédelgetett vágyainkat. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani Önnek kedvező, személyre szabott Prémium Kölcsön ajánlatunkkal.

Díjmentesen előtörleszthető, Rendkívül kedvező kamatozás (THM online igénylés esetén 19.9%*), Garantáltan fix kamat és törlesztőrészlet, mely változatlan a teljes futamidő alatt, Nincs árfolyamkockázat, sem rejtett költségek, Szabadon felhasználható, nincs szükség ingatlanfedezetre

Exkluzív ajánlatunkat azon ügyfeleink vehetik igénybe, akik rendelkeznek a következő speciális igénylési feltételekkel is, vagyis legalább nettó 250 000 Ft rendszeres jövedelemmel és minimum 3 év folyamatos munkaviszonnyal, vagy vállalkozók esetén 3 éves vállalkozói múlttal.

Kérjük, válassza ki a megfelelőt:

250 000 Ft alatti nettó jövedelemmel rendelkezem250 000 Ft feletti nettó jövedelemmel rendelkezem

Jelen levelünkben olvasható kedvező feltételekkel 2013. január 31-ig nyújthatja be igénylését.

Tisztelettel:

Keller András
Termékmenedzser


Amennyiben nem kíván több hasonló tartalmú levelet kapni, leiratkozáshoz kattintson ide!

FONTOS INFORMÁCIÓK
HITELFELVÉTELKOR IS ÉREZZE MAGÁT BIZTONSÁGBAN!

Igényeljen Hitelfedezeti Biztosítási Szolgáltatást, mely bizonyos váratlan élethelyzetek (pl. munkanélküliség, betegség, baleset) áthidaló megoldásként mentesítheti Önt és családját a törlesztőrészletek fizetése alól. A Hitelfedezeti Biztosítási Szolgáltatás havi díja igényléskor 65 éves életkorig a hitelösszeg 0,25%-a, betöltött 66 életévtől pedig a hitelösszeg havi 0,5%-a, mely a törlesztőrészleten felül, azzal együtt fizetendő.
Kérjük, figyelmesen olvassa el a Hitelfedezeti Biztosítási Szolgáltatásról szóló részletes leírást (pl. kizárásokat, mentesüléseket, felmondás, lemondás)is. A biztosítási feltételeket megtalálja honlapunkon vagy bankfiókjainkban. Ha ezek után úgy találja, hogy nem jogosult a szolgáltatásra, vagy az nem felel meg az igényeinek, akkor fizetési kötelezettség nélkül visszavonhatja a szolgáltatás megrendelését írásban, a jelen írásbeli visszaigazolásunk kézhezvételétől számított 30 naptári napon belül (a Budapest Bank Zrt. 1138 Váci út 193. címre küldött, 2 tanú előtt aláírt levélben). A Hitelfedezeti Biztosítási Szolgáltatást a Generali-Providencia Zrt. nyújtja.

IGÉNYLÉSSEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK
A kölcsön igénylésekor szíveskedjen figyelembe venni a jelenlegi és a jövőbeni anyagi teherbíró képességét.

* Igényléshez szükséges dokumentumok:

 • SZEMÉLYAZONOSÍTÓ IGAZOLVÁNYOK:
  • Érvényes személyi igazolvány vagy plasztik jogosítvány vagy útlevél
  • és állandó lakcímre szóló lakcímkártya, amennyiben az ügyfél új típusú (plasztik) személyi igazolvánnyal, jogosítvánnyal vagy útlevéllel rendelkezik
 • BANKSZÁMLA-KIVONAT
  • Igénylést megelőző két havi eredeti, vagy Bank által hitelesített másolat.
 • JÖVEDELEMIGAZOLÁS:
  • ha Ön alkalmazott: munkáltatói igazolás (Budapest Bankos vagy azzal megegyező tartalmú formanyomtatványon). A jövedelemigazolás kiváltható az elmúlt 3 hónap folyószámla kivonatával, melyeken 3 havi beazonosítható munkabér jóváírás látszódik
  • ha Ön vállalkozó: NAV (korábbi nevén APEH) által kiállított jövedelemigazolás
  • ha Ön nyugdíjas: éves NYUFIG igazolás;

Ajánlatunk további feltétele, hogy Ön ne szerepeljen a KHR (BAR) listán mulasztással vagy visszaéléssel, illetve meglévő hitelein ne legyen fizetési elmaradás. Amennyiben Ön a hitel igénylésekor még nem töltötte be a 21. életévét, vagy már betöltötte a 66. életévét, úgy a hiteligénylés benyújtásához, a hiteligénylés feltételeinek megfelelő, 21 - 66 év közötti társigénylő bevonása szükséges.

KONDÍCIÓKKAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK
Prémium Kölcsön konstrukcióval 1 500 000 Ft hitelösszeg 36 hónapus futamidőre havi 55 204 Ft-os törlesztőt jelent3. A visszafizetendő teljes összeg 1 987 344 Ft, a hitel teljes díja 487 344 Ft, a rögzített fix kamat mértéke online hiteligénylésnél évi 18%. A THM online igénylés esetén 19.9%, egyéb esetben 21,1%. A választható Hitelfedezeti Biztosítás díja 1.500.000 Ft hitelösszeg esetén igényléskor 65 éves életkorig havi 3 750 Ft, betöltött 66 életévtől pedig havi 7.500 Ft, mely a törlesztőrészleten felül, azzal együtt fizetendő. A termékről bővebben tájékozódhat a vonatkozó "Hirdetmény lakossági ügyfelek részére kamat és igénylési feltételekről" dokumentumból, ezen belül a Prémium Kölcsön kondícióinak leírásából és a "Díjhirdetmény lakossági ügyfelek részére" elnevezésű hirdetményből, melyeket megtalálja honlapunkon vagy bankfiókjainkban.

1 A törlesztőrészlet nagysága a hitel jóváhagyásának időpontjától függően minimálisan változhat, melynek mértékéről előzetesen telefonon tájékoztatjuk ügyfeleinket.
2 A THM az Ön részére kiajánlott hitelösszegre és futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.
3 A törlesztőrészlet nagysága a hitel jóváhagyásának időpontjától függően minimálisan változhat, melynek mértékéről előzetesen telefonon tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 211.§-a szerinti ajánlattételnek. A bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat feltételei alapján nyújtja. A jelen levelünkben kínált hiteligénylési lehetőség bankunk más akcióival nem vonható össze. A Budapest Bank önként csatlakozott a lakossági hitelfelvevőkkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexhez, és alávetette magát rendelkezéseinek, melyek megtekinthetők honlapunkon.